Afera "Reket" potresa Sjevernu Makedoniju: I tužiteljkin glas na...

Janeva je izjavila da je šokirana načinom na koji je dovedena u vezu sa slučajem... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Pozoristeudrzavi27n

10-08-2019 07:35h
U tekstu pise: „Zaev je šef kriminalne hobotnice“--------A Demokrate skandiraju za Becica da je on crnogorski Zaev i jos placaju PR tekstove u medijima, kako bi sto vise ljudi to vidjelo. Koji su to likovi hahaha.

Pozoristeudrzavi27n

10-08-2019 09:26h
Zasto ceprkas po kontejneru haha?

protivniklaznihvijesti

10-08-2019 10:13h
Svaka sličnost o cifri od MILION e, Sveta i ovog SMakedonskog biznismena, Bokija 13 i Mujovića, bliskost Mujovića sa Milom, SDTužiteljke SMakedonije i Milivoja Katnića, puštanje Marovića da POBJEGNU, hapšenje Bokija 13 i Mujovića 1, SVAKA SLUČAJNOST JE NAMJERNA ??

crimensinelege

10-08-2019 10:59h
Italijanski novinar je pribavio mnoštvo snimaka koji jasno pokazuju da su SAD i EU uložile grdne napore i pare da dovedu na vlast korumpirane likove oko Z. Zaeva i onemoguće vladavinu pro-ruske korumpirane elite oko N. Gruevskog. Velike sile su, naučile da se Balkanom može vladati samo preko kupljenih ništarija na vlasti, zato ih ne interesuje šta si, nego samo čiji si.

RH+

11-08-2019 14:42h
Rijetko majka rađa ovakave nakaze kao ovaj petak13.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: