Srušila se bina i povrijedila članove grupe \"Mistake Mistake\" - Vijesti.me
PRED KONCERT

Srušila se bina i povrijedila članove grupe \"Mistake Mistake\"

Aleksandra je, na sreću, zadobila samo povredu glave i ramena i zbrinuta je u Urgentnom centru, odakle je nakon pet sati od incidenta, koji se dogodio oko 18 sati

Koncert Dejvida Gete otkazan je sinoć na Kalemegdanu u Beogradu nakon što se srušila bina.

Aleksandra Krstić, pjevačica grupe “Mistake Mistake”, pukom srećom je ostala živa jer su je drugovi iz benda na vrijeme povukli i tako spriječili da je ne probode metalna šipka koja je držala konstrukciju bine, piše Blic.

Aleksandra je, na sreću, zadobila samo povredu glave i ramena i zbrinuta je u Urgentnom centru, odakle je nakon pet sati od incidenta, koji se dogodio oko 18 sati.

"Sve se desilo tako brzo, u roku od deset sekundi, još uvek dolazim sebi. Skela me je udarila u glavu i po ramenu, a drug koji je sve to posmatrao sa strane mi je rekao da bi šipka prošla direktno kroz mene da sam stajala koji centimetar lijevo ili desno. Osjetila sam kako me neko vuče i izvlači ispred bine, gdje je vladao totalni haos i svi su trčali unaokolo. Ne znam koliko će me zadržati na pregledu jer se sada ne osjećam baš dobro", uzrujano je rekla Aleksandra.

Krov se urušio na pola, prekrio je cio stejdž, pali su reflektori i metalni držači, a ispred bine se takođe nalazio dio srušene nadstrešnice.

"Trebali smo da nastupimo kao predgrupa, a ja sam nekoliko sekundi prije nezgode sišao sa bine. Mogli su svi da nastradaju. Aleksandra je dobila udarac u glavu, Adam je povrijdio rame i nogu, dok je Milana prošla sa izgrebanom rukom. Svi su prilično uzrujani. Ne smijem da pomislim šta bi bilo da se ovo dogodilo za vrijeme koncerta i koliko ljudi bi tada bilo povrijeđeno", kaže Ivan Bon iz grupe “Mistake Mistake”.