Stamatović: SNS ne može da skupi ni 100 pristalica, pa ih dovoze autobusi - Vijesti.me
"OČAJNIČKI POTEZI"

Stamatović: SNS ne može da skupi ni 100 pristalica, pa ih dovoze autobusi

"Kada SNS ode sa vlasti otvoriće se arhive i ispitivati njihovi poslovi, javne nabavke, kao i učešće porodice Aleksandra Vučića u svemu tome", kazao je Stamatović

Milan Stamatović
Milan Stamatović (Foto: Twitter.com)

Predsjednički kandidat Milan Stamatović izjavio je danas u Čačku da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka (SNS) "zloupotrebljavaju zakone i Ustav" i da će zbog toga morati da odgovaraju, ali da se to neće dogoditi dok su na vlasti.

"Kada SNS ode sa vlasti otvoriće se arhive i ispitivati njihovi poslovi, javne nabavke, kao i učešće porodice Aleksandra Vučića u svemu tome. Naravno, mi sada ne možemo da imamo sve dokaze za ove tvrdnje, s obzirom da su sve institucije pod njihovom kontrolom", rekao je Stamatović.

On je dodao da SNS  ne može da skupi u gradovima ni 100 ljudi za mitinge i da zato moraju pristalice da dovoze autobusima.

"Niko iz Čačka nema hrabrosti da im kaže da u tom gradu ne mogu da skupe 100 ljudi, nego na miting moraju da dovezu 100 autobusa iz cijele Srbije. To su očajnički potezi koji predstavljaju početak kraja ere SNS i Aleksandra Vučića", rekao je Stamatović.

Stamatović je danas posjetio čačansku kompaniju "Elektrovat".


Najčitanije iz sekcije Balkan