Tači za N1: Istina o ubistvu Olivera Ivanovića će nekoga zaboljeti - Vijesti.me
"MOTIV ZLOČINA KRIMINALNE PRIRODE"

Tači za N1: Istina o ubistvu Olivera Ivanovića će nekoga zaboljeti

"Istraga o ubistvu Olivera Ivanovića se nastavlja. Za sada nema indicija koje bi aludirale na etnički motivisan slučaj, ali prve informacije ukazuju na kriminalne, mafijaške motive. Sarađivaćemo sa srpskim vlastima, kako bi dobili adekvatne informacije. Istina ce izaći na vidjelo iako će nekoga to boljeti", rekao je Tači

Hašim Tači
Hašim Tači (Foto: Betaphoto)

Predsjednik Kosova Hašim Tači kazao je da će se otkriti ko su počinioci ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, kao i da će istina nekoga boljeti. 

On je u intervjuu za N1 kazao da su motivi zločina kriminalne prirode. 

"Istraga o ubistvu Olivera Ivanovića se nastavlja. Za sada nema indicija koje bi aludirale na etnički motivisan slučaj, ali prve informacije ukazuju na kriminalne, mafijaške motive. Sarađivaćemo sa srpskim vlastima, kako bi dobili adekvatne informacije. Istina ce izaći na vidjelo iako će nekoga to boljeti", rekao je Tači.

Tači je kazao da se radi o preliminarnim podacima istražnih organa.

"Dalje ne mogu da govorim. Tu su i relevantne institucije koje će dati svoje rezultate. Međutim, možda postoje i kriminalne strukture povezane sa određenim političkim krugovima", izjavio je on.


Najčitanije iz sekcije Balkan