Britanski poslanici odbacili mogućnost napuštanja EU bez sporazuma

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Biss0

13-03-2019 21:40h
Juče su glasali da ne žele da izađu iz EU sa zadnjim predloženim sporazumom, danas su glasali da ne žele da izađi iz EU bez sporazuma (a pritom nema vremena za donošenje novog) i sjutra je glasanje na kojem će očigledno da pobjedni strana koja ne želi produženje roka za izlaz....moram priznati, nisam očekivao da britanci sebe dovedu ovako nisko u diplomatiji, ipak su oni svjetski igrači i lobisti, mada i dalje mislim da imaju keca u rukavu ako krene na gore po njih.

14-03-2019 03:22h
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: