Tramp traži smrtnu kaznu za napadače: Mržnji nije mjesto u Americi

"Mržnja izopačava um, razara srce i proždire dušu", poručio je predsjednik SAD... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

HercegNovi4s

05-08-2019 19:24h
Licno, Tramp mi je simpatican u svojim politickim glupostima, bas kao i Majk Kirgios sa ponasanjem na teniskim terenima. Nivo ponasanja im je veoma slican, mada sam siguran da nisu bas toliko glupi. Ipak sam siguran da Kirgios ima vece pravo u tenisu, nego Tramp u politici. Ovo, sto se dogadja u Americi, nema veze sa mrznjom. Ljudi tamo, znam dobro jer tamo i zivim, jednostavno "puknu", kada u sistemu najdisciplinovanijem na Svetu, ne pronadju sebe i ne "vide", kako se reguralno moze uspeti.

FRICX

06-08-2019 06:25h
Nemislim da neko sa tek navršenom 21 godinom života vidi sebe kao neuspiješnog SAD su inače poznate po agresivnosti omladine što je i za očekivati u državi neograničene demokratije za bijelce
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: