Američke kongresmenke: Pođite u Izrael da vidite okrutnost...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Bigara

20-08-2019 09:14h
Americke kongresmene jevrejskog porijekla nisu primili u Palestini takodje, ali o tome ne pisete.. Sve dok ne posalju kongresmene koji su neutralne nacionalnosti bice kao i sada..

Bigara

20-08-2019 09:17h
Jevrejska zajednica u CG mora upoznati nasu javnost sa torturom koju prolaze jevreji koji zive u Palestini, vrlo su pasivni

FRICX

20-08-2019 12:14h
Ćuti tu nemaš pojma ti znaš šta je realnost i ko koga ubija i oduzima mu teritoriju iz godine u godinu baljezgas tu po portalu koješta

Brda

20-08-2019 12:39h
Bravo Tramp i Izrael. Shabat shalom!

Bigara

20-08-2019 13:05h
Podrska predsjedniku Trampu, sav normalan svijet podrzava Izrael.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: