Naredne sedmice bi trebalo da bude jasno da li će rad Odbora za...

U međuvremenu iz DF-a ističu kako ne postoji ni teorijska mogućnost povratka tog saveza u Odbor za izmjene izbornih i drugih reformi, nakon nezakonitog hapšenja Nebojše Medojevića i ...... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Nezavisna Boka

28-07-2019 18:14h
Autogol za Demokrate...ako je ovo istina. Veci nego povratak DF-a u skupstinu...

dadoking50

28-07-2019 19:30h
Ja u zivotu nisam cuo vecu glupost. Kakav odbor kakvi bakraci. Mozete napraviti najbolji izborni zakon na svijetu to nece sprijeciti izborne zloupotrebe kupovinu glasova manipulacije ucjene radnim mjestima i otkazima to se sve zavrsava ispod zita. Pa sam drzavni monopol nad radnim mjestima drzavni aparat koji stoji iza toga. Penzioneri prosvetari policija sudovi zdravstvo vodovod elektroprivreda aerodromi to su sve sigurni glasaci plus dokupe sta treba i to je to. Opozicija se debelo zavarava

dadoking50

28-07-2019 19:33h
Nafam se da ce ovo procitati neko od politicara. Svi svjetski politikoloti se slatu oko toga da je demokratija kao sistem nemoguce sprovoditi u drzavama sa manje od 10 miliona stanovnika zbog precise lake manipulacije glasacima sto se pokatuje kao izuzetno tacno u Cg. Nadjite studije na netu pa citajte. A mi nesto bistrimo oko izbornih zakona i gluposti. Opozicija s vlascu sadi tikve a ko s djavolom tikve sadi....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: