Crna Gora neće zatvoriti poglavlje 27 ako ne odradi remedijaciju...

Ilse ističe da to ne znači da crnogorska vlast treba da odustane od razvoja infrastrukture, već da to mora pažjivo raditi, vodeći se međunarodnim standardima... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Chicharito

16-11-2019 19:36h
Nije mi jasno šta se EU miješa, šta oni znaju, pa valjda smo mi ekološka država ??? Da je sreće pa da i EU uzme naš model hibridne ekologije gdje bi im kraj bio

Dazdenjak

16-11-2019 20:36h
MANS mrzi Crnu Goru ! Ovo sta rade je neprijateljski ! Na svaki moguci nacin gledaju da CG prestave u najgorem mogucem svetlu i da joj nanesu stetu ! Koja je to pohlepa za vlascu i moci,daleko bilo da njih zapadne vlast !

Endgame

16-11-2019 20:55h
Hahaha, jeste, sve sami neprijatelji, MANS, EU, samo su nam ovi lopovi iz Dps-a prijatelji i zastitnici!! Kakvih sve botova, strasno!!!

Tip

17-11-2019 07:06h
Nemoguce ti odgovoriti ili bilo sta objasniti a da ti se ne uputi makar pet kvalifikacija zbog kojih admin ne bi objavio komentar. Sta to pricas andjeli sa tobom?

Nemezis

16-11-2019 21:16h
Oni ne konstatuju javnost u CG ni 5% , tako da je sve kao korito Tare

Toni2

16-11-2019 21:33h
Milorade, doabr nik, baš odgovarajući.

Travelstar

16-11-2019 22:26h
Drzava se raspada ,blago receno, na sva polja... a pogotovo na polju zastite zivotne sredine. Svaka cast MANSU puna podrska, samo tako nastavite da radite!!!

veskobar

16-11-2019 22:36h
Eu ce vas pustiti da jasete narod,da se ponasate bahato i koruptivno,da izrugujete sve pravne i moralne sisteme vrijednosti,ali vam nece dozvoliti da unistavate ptice,zivotinje,prirodu.Zato sto ih je briga za narode koji ne razmisljaju svojom glavom.

Toni2

17-11-2019 00:12h
Dobro primijećeno.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: