Do kada će se mjesecima čekati na dječje proteze? - Vijesti.me
"BOJE JUTRA" U PETAK

Do kada će se mjesecima čekati na dječje proteze?

"Boje jutra" pratite na Facebooku i Instagramu, a možete nas kontaktirati putem e-maila [email protected]

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Shutterstock)

Kada će se riješiti problem dugih redova za uzimanje otisaka za protezu u privatnim stomatološkim ordinacijama, koliki su to izdaci za roditelje, šta po tom  pitanju preduzima Fond za zdravstveno  osiguranje, te da li je dječja  preventivna stomatološka zaštita  stvar prošlošti razgovaramo sa Kristinom Mihailović iz Udruženja Roditelji, Seadom Čirgićem,  direktorom Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore i Borislavom Ćalović, iz Stomatološke komore Crne  Gore.

U Bojama jutra u četvrtak 14. novembra pratite i ove priče:

  • Na Svjetski dan borbe protiv dijabetesa pitamo endokrinologe ima li lijeka ovoj bolesti, kakvu zaštitu pacijentima pruža zdravstveni sistem Crne Gore.
  •  Pogledajte i kroz šta prolaze djeca dijabetičari.
  • Govorimo o Nacrtu Zakona o slobodnom pristupu informacijama koji će prema  mišljenju 44 nevladine organizacije  omogućiti vlastima da sve informacije  koje ne žele da objelodane označe tajnim i tako ih učine nedostupnim  javnosti.
  • Kako do ostvarivanja potrošačkih  prava na najbrži mogući način?
  • Šta da radite ukoliko osjetite nus pojave nakon nestručno obavljene  masaže, te kome da prijavite samozvane masere i terapeute.
  • Glavni grad raspisao je oglas za  raspodjelu besplatnih dnevnih obroka. Ko ima prednost, kako se i gdje zainteresovani mogu javiti?

"Boje jutra" pratite na Facebooku i Instagramu, a možete nas kontaktirati putem e-maila [email protected]


Vidi sve komentare