Humanitarni plivački maraton za liječenje mališana Vanje Jovanovića - Vijesti.me
Luki je trebalo 4 sata i 57 minuta da prepliva nevjerovatnih 17 km

Humanitarni plivački maraton za liječenje mališana Vanje Jovanovića

"Ja sam bio samo neko ko je isplivao", skromno je rekao Luka Vučković, Budvanin, nakon što je preplivao 17 km dug humanitarni maraton, namjenjen prikupljanju sredstava za liječenje dječaka Vanje Jovanovića

Aplauzom sa Pržna, gdje je startovao humanitarni plivački maraton za liječenje mališana Vanje Jovanovića, ispraćeni su Budvanin Luka Vučković i prijatelji koji su mu bili pratnja, Petar Antonioli i Dejan Pribilović. Želja da pomogne malom sugrađaninu u borbi protiv bolesti, bila je jača od talasa i morskih struja. Još snažniji aplauz uslijedio je na završnici, nakon 4 sata i 57 min, koliko je Luki trebalo da pređe nevjerovatnih 17km, i dopliva do Ploča.

"Ja sam bio samo neko ko je isplivao", skromno je rekao Luka Vučković, Budvanin, nakon što je preplivao 17 km dug humanitarni maraton. Ekipa Boja jutra je propratila plivanje, i dočekala Luku zajedno sa ostalima na mjestu gdje je bio cilj.

Ova nesvakidašnja humana priča ujedinila je različite generacije. Malog Vanju tek čeka borba i svaki euro je od značaja. Nadamo se da vas je priča hrabrog Budvanina Luke Vučkovića, inspirisala da pokažete humanost na djelu, barem tako što ćete toliko novca koliko ste u mogućnosti, uplatiti na broj žiro računa u nastavku teksta.

MARINA ODALE
540-32019144-67
ERSTE banka

MARINA ODALE
510300197923700321
CKB banka