Milićevo ubistvo nastavak obračuna klanova, nije povezano sa nestankom Medina - Vijesti.me
TROJICA RANJENIH NAJVJEROVATNIJE SLUČAJNE ŽRTVE

Milićevo ubistvo nastavak obračuna klanova, nije povezano sa nestankom Medina

Ubice su dobro znale Milićevo kretanje, pa je praćen izvjesno vrijeme, a imale su i pomagače

Ubistvo 37-godišnjeg Cetinjanina Bogdana Milića nastavak je obračuna kotorskiih kriminalnih klanova, dok su trojica ranjenih Cetinjana najvjerovatnije slučajne žrtve. Televizija Vijesti saznaje da je to jedini motiv jučerašnjeg zločina, te da on nije povezan sa nestankom mladog Petrovčanina Nemanje Medina.

Televizija Vijesti saznaje i da je ubistvo Milića usko povezano sa nekim ranijim obračunima na Cetinju, ali i sa likvidacijom Darka Mijovića i Nikole Jovanovića, u maju u Njemačkoj. Ubijeni Milić, baš kao i Mijović i Jovanović, važili su za osobe bliske „škajarskom“ klanu.

O jučerašnjem zločinu na Cetinju za sada nema puno zvaničnih podataka.

Ono što je uvrđeno je da su ubice naišle iz portuna koji se nalazi u neposrednoj blizini istomenog lokala ispred kojih su za dva odvojena stola sjedjeli Milić sa dvojicom momaka koji nijesu povrijeđeni, dok su za drugim stolom sjedjeli Dragan Vušurović, Marko Vujačić i Goran Vušurović, koji su povrijeđeni u pucnjavi.

Nakon više ispaljenih rafala ubice su pješke pobjegle istim putem kuda su i došle.

Ubice su dobro znale Milićevo kretanje, pa je praćen izvjesno vrijeme, a imale su i pomagače, i to najmanje jednu osobu koja im je javila kada je ovaj Cetinjanin sjeo ispred lokala.

Izvor TV Vijesti tvrdi da postoje svjedoci koji su neposredno prije zločina primijetili jednu osobu sa kapom na glavi kako se šeta oko lokala, što im je bilo sumnjivo.

Ranjeni Cetinjani su inspektorima kazali da su iz portuna naišla dva momka s kapuljačama i počeli da pucaju.

I dok policija nastoji da sklopi mozaik čitavog događaja, pitanje je da li će u tome i uspjeti jer smo svjedoci da je spisak nerasvijetljenih zločina tek za koju brojku manji od spiska ubistava od 2014. godine, kada je počeo rat između škaljaraca i kavčana.


Vidi sve komentare