On je glavni glumac filma “Beogradski fantom” - Vijesti.me
MAGAZIN "BILJANA ZA VAS" - SUBOTA 19.10H

On je glavni glumac filma “Beogradski fantom”

Najpoznatiji je po glavnoj ulozi u filmu “Beogradski fantom” gdje igra autentičan lik Vlade Vasiljevića, ali i po brojim televizijskim serijama. O njegovom životu i katijeri u magazinu “Biljana za vas”

Magazin "Biljana za vas"
Magazin "Biljana za vas"

Milutin Milošević je filmski, pozorišni i televizijski glumac. Dobitnik je povelje za najbolju mušku ulogu na 44. Filmskim susretima u Nišu 2009. godine. Najpoznatiji je po glavnoj ulozi u filmu “Beogradski fantom” gdje igra autentičan lik Vlade Vasiljevića, ali i po brojim televizijskim serijama. O njegovom životu i katijeri u magazinu “Biljana za vas”.

Biljana za vas
Milutin Milošević


U svijetu je sve češći primjer braka na odvojenim adresama. Koje su prednosti i mane takvog načina života, šta se sa time dobija, a šta gubi, i gdje su u cijeloj ovoj priči djeca? Odgovore na ova pitanja daće nam psihijatar i seksolog dr Jovan Marić.

Biljana za vas
dr Jovan Marić


Njegova ljubav je umjetnost. Genijalan u svojim preformansima, slikarskim djelima i filmskim angažmanima poput uloge Džonija Haubice iz “Crnog Bombardera”. Radio je omote albuma za domaće tehno DJ-eve Marka Nastića i Dejana Milićevića. Multimedijalni umjetnik Nenad Racković za magazin “Biljana za vas”.

Biljana za vas
Nenad Racković


On svojom vizijom osvaja svijet i iznova pomjera granice. Dobitnik je prestižnih nagrada za projekte automobila budućnosti. Profesor Marko Luković ima novi dizajnerski projekat solarnog automobila koji je radio za nacionalni italijanski tim. Ne propustite da čujete više o ovom ostvarenju u magazinu “Biljana za vas”.

Magazin "Biljana za vas"
Koncept automobila na solarni pogon


Opširnije o ovim i ostalim pričama u magazinu „Biljana za vas“ u subotu od