FBI stručnjak Anđelina Džoli protiv stručnjaka - serijskog ubice - Vijesti.me
FILM „U TUĐOJ KOŽI“ – NEDJELJA 22:30

FBI stručnjak Anđelina Džoli protiv stručnjaka - serijskog ubice

"Ovaj čovjek u svojim mislima postaje vi i živi vašim životom mnogo bolje od vas- to je ono u čemu uživa“, objasnio je reditelj D. J. Karuzo

U tuđoj koži
U tuđoj koži

Specijalni FBI agent Ilejna Skot ne prihvata tradicionalne tehnike za rješavanje zločina i otkrivanje misterija uma ubice. Njen intuitivni i neuobičajeni pristup često je jedini način da se otkrije identitet ubica za kojima traga policija.

U tuđoj koži

Kada detektivi iz Montreala započnu potragu za serijskim ubicom, agent Skot će im se pridružiti da bi im pomogla. Serijski ubica, žrtvama ne oduzima samo živote već sakuplja i njihove identitete, koristi njihove kreditne kartice i živi u njihovim kućama nedjeljama ili mjesecima prije nego što pronađe drugu žrtvu. „Ovaj čovjek u svojim mislima postaje vi, i ne samo to već i živi vašim životom mnogo bolje od vas – to je ono u čemu uživa“, objasnio je reditelj D. J. Karuzo. Pritisak da se ubica pronađe postaje sve veći.

U tuđoj koži

Specijalna agentica ima nevjerovatne sposobnosti, međutim, kada dođe do neočekivane privlačnosti i romantičnih komplikacija, kreću i sumnje u njene istinske sposobnosti. Sama u nepoznatom gradu, gdje nikome ne može da vjeruje, Skot se našla na zbunjujućem i zastrašujućem putovanju, okružena sumnjama.

Riječ je o psihološkom trileru o borbi između stručnjaka FBI-ja i takođe stručnjaka – serijskog ubice.

Glavne uloge: Anđelina Džoli, Kifer Sadrlend i Itan Havki

Režija: D. J. Karuzo

Film “U tuđoj koži” gledajte u nedjelju od 22.30h na TV Vijesti.


Najčitanije iz sekcije Filmovi