Kineske Trijade, policija i dvije zavodnice: Strašni rat u Parizu - Vijesti.me
FILM “GAS DO DASKE 3” – SUBOTA U 20.00H

Kineske Trijade, policija i dvije zavodnice: Strašni rat u Parizu

Detektiv Karter i kineski inspektor Li vraćaju se u akciju gdje sigurno ne pripadaju

Film "Gas do daske 3"
Film "Gas do daske 3"

Kada kineski zločinac pobjegne u Pariz, postoji samo jedan kulturno disfunkcionalni policijski duet koji može da ga uhvati. Spremni da naprave nered u gradu svjetla kako bi uhvatili zločinca, glavni inspektor Li i detektiv Karter će se umesto toga naći usred strašnog rata između francuske policije, kineske tajne Trijade i dvije prelijepe zavodnice!

Gas do daske 3
Film "Gas do daske 3"

U samom srcu Pariza nalazi se smrtonosna tajna. Na drugoj polovini svijeta, u Los Anđelesu, ambasador Han sprema se da je razotkrije. On je došao je u posjed ekskluzivnih dokaza o djelovanju tajne Trijada koja važi za najmoćniju zločinačku organizaciju na svijetu. Ambasador saznaje identitet vođe velikog zločinačkog kruga i sprema se da ga razotkrije Svjetskom sudu za zločince, no ubrzo biva likvidiran.

Gas do daske 3
Film "Gas do daske 3"

Trijade neće prezati ni od čega kako bi njihove tajne ostale skrivene, a postoji samo jedan način da se zaustave. Detektiv Karter i kineski inspektor Li vraćaju se u akciju gdje sigurno ne pripadaju. Neobičan tandem odlazi u Grad Svjetlosti da zaustavi globalnu zločinačku zavjeru i sačuva život stare prijateljice, sada odrasle kćerke ambasadora Hana, Su Jung.

U glavnim ulogama: Kris Taker i Džeki Čen

Film “Gas do daske 3” gledajte u subotu od 20.00h na TV Vijesti.


Najčitanije iz sekcije Filmovi