Miloš i Nikola idu na film "Ekipa" - Vijesti.me
NOVINE NA REPERTOARU CINEPLEXX-A

Miloš i Nikola idu na film "Ekipa"

Festival dječjeg filma - „Porodični dani“ održaće se od 7. do 15. novembra 2019. godine

Iz filma "Ekipa"
Iz filma "Ekipa"

Čitaoci "Vijesti" Miloš Čurović i Nikola Šljivančanin nagrađeni su sa po dvije karte za film "Ekipa", projekcija u nedjelju u 19:45h.

Oni su prvi javili redakciji. 

Od sjutra na repertoaru bioskopa naći će se dva nova filma:

  • - Ekipa - domaća krimi komedija „Ekipa“ donosi priču o velikom drugarstvu, ljubavi prema fudbalu i vječitim rivalima Partizanu i Zvijezdi.
  • Bitka za Midvej - Epski spektakl o bici za Midvej, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tokom Drugog svjetskog rata, s bogatom glumačkom ekipom i rediteljem filma Dana nezavisnosti Ronald Emerih. Bitka kod Midveja započela je 4.aprila 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobjeda SAD-a protiv Japana za vrijeme Drugog svjetskog rata. Tokom četvorodnevne borbe u vazduhu i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD-a uspjela je da uništi i četiri japanska nosača aviona i izgubi samo jedan svoj, Jorktaun. Japanska mornarica dotada je bila nepobjediva.

OPERA

Direktan prenos Pučinijeve opere "Madam Baterflaj" iz njujorškog Metropolitena, zakazan je za subotu, 9. novembra, u 18:55h. Ulaznice su u prodaji.

Festival dječjeg filma – Porodični dani

Festival dječjeg filma - „Porodični dani“ održaće se od 7. do 15. novembra 2019. godine. Na programu će se naći najgledaniji filmovi za djecu iz proteklog perioda po specijalnim cijenama ulaznica: 2,00€-2D i 3,00€-3D.


Najčitanije iz sekcije Filmovi