Drugari iz djetinjstva: Žeđ za osvetom će ih ponovo ujediniti! - Vijesti.me
SERIJA "KRVNE VEZE" - VEČERAS OD 22.30H NA TV VIJESTI

Drugari iz djetinjstva: Žeđ za osvetom će ih ponovo ujediniti!

Nekada davno zločinac iz "kodeksa časti" Arturo La Paljia, zvan "Gospodin", želi da obilježi posljednju akciju, pljačku vijeka, a zatim pobjegne i živi srećno sa svojom mladom prostitutkom Anom Rosi koja ima dvoje male djece, Antonia i Serđa

U režiji Luiđija Parisa i Alesija Inturija, radnja je smeštena u period između 1958. i 1967. godine, a prati živote sestre i brata, Antonije i Serđa, kao i njihovog drugara iz detinjstva Eneja. Njih troje povezano je tajnom - kodom za račun na kojem se nalazi plijen od jedne davne i krvave pljačke. Oni su kao djeca na silu razdvojeni i odrastali su u sasvim drugačijim uslovima, ali ljubav i žeđ za osvetom ponovo će ih ujediniti.

Serija "Krvne veze"
Krvne veze

Nekada davno zločinac iz "kodeksa časti" Arturo La Paljia, zvan "Gospodin", želi da obilježi posljednju akciju, pljačku vijeka, a zatim pobjegne i živi srećno sa svojom mladom prostitutkom Anom Rosi koja ima dvoje male djece, Antonia i Serđa. Međutim, “Gospodin” nije uzeo u obzir zloću i bezobzirnost saučesnika u akciji, Đanija Fontane, koji, preplavljen dugovima sa Vitom Ćirasolom i Belafaćom, želi cijeli plijen pljačke. To će u potpunosti uništiti Anine snove, a tek mnogo godina kasnije, Antonia i Serđo, Anina ćerka i sin, sada odrasli, sukobiće se sa Fontanom, opasnim izdajnikom koji im je uništio živote.

Serija "Krvne veze"
Krvne veze

Porodična tajna okosnica je ove italijanske krimi serije “Krvne veze”, koju će TV Vijesti prikazivati od ponedjeljka, svakog radnog dana, osim petka, u terminu od 22.30h.


Najčitanije iz sekcije Serije