"Gorka osveta": Kakve su stvarne namjere čudnog stranca? - Vijesti.me
RADNIM DANIMA U 16:55H - NAJBOLJA TELENOVELA 2018.

"Gorka osveta": Kakve su stvarne namjere čudnog stranca?

Bolna sjećanja, želja za osvetom, opasne namjere, strast i ljubav u jednoj od najgledanijih portugalskih telenovela posljednjih godina i prošlogodišnjoj dobitnici prestižne nagrade "Emi"

Serija "Gorka osveta"
Serija "Gorka osveta"

Žorž Monforte je brazilski preduzetnik i vlasnik poljoprivrednog carstva “Ouro Verde”. Nakon što stekne značajan udio u kompaniji koju vodi bogata i moćna portugalska porodica na čelu sa Miguelom Fereirom de Fonsekom, Žorž postaje član Upravnog odbora. Novost nije dobro prihvaćena u porodici De Fonseka jer opravdano sumnjaju u stvarne namjere ovog stranca.

Serija "Gorka osveta"

Naime, Žorž Monforte je novi identitet Ze Marie, za koga su petnaest godina svi mislili da je mrtav. Ze Maria se vraća kako bi osvetio smrt svoje porodice. Žoao Magalhesa, otac Ze Marie, prije petnaest godina je bio finansijski direktor u vrijeme velike finansijske prevare i zloupotrebe kapitala u kompaniji porodice De Fonseka. Žoao je iskorišten kao žrtveni jarac i firma ga optužuje za prevaru.

Serija "Gorka osveta"

Žoao prijeti da će u javnost iznijeti sav “prljavi veš” kompanije, ukoliko se optužbe ne povuku. On i njegova porodica bivaju ubijeni, a cijela situacija je izlažirana kako bi izgledala kao ubistvo i samoubistvo. 

Igrom slučaja, jedini preživeli je Žorž.

Kada se probudi iz kome, Ze Maria je zbunjen i u početku se ne sjeća događaja. Potražiće Miguela, kako bi mu pomogao da pronađe posao. Istog dana upoznaje djevojku u koju se zaljubljuje, ne znajući da je ona Miguelova kćerka. Vremenom mu se vraća sjećanje, a Miguelova tajna više nije sigurna…

Serija "Gorka osveta"

Serija “Gorka osveta” je jedna od najgledanijih portugalskih telenovela posljednjih godina i prošlogodišnja dobitnica prestižne nagrade "Emi".

Dijego Morgado

Glavne uloge tumače Diogo Morgado i Žoana de Verona, portugalski glumci s bogatom međunarodnom karijerom. Morgado je svjetsku popularnost stekao glavnom ulogom u američkom filmu „Božji sin“, dok je Žoana de Verona ostvarila više od 40 uloga u filmovima i serijama snimanim u Brazilu, Francuskoj, Portugalu, Njemačkoj i Italiji.

Telenovelu „Gorka osveta“ gledajte radnim danima od 16.55h na programu televizije Vijesti.


Najčitanije iz sekcije Serije