Priča o ukradenom životu, izdaji, tajnama, ljubavi i osveti - Vijesti.me
SERIJA „LJUBAV I OSVETA“: PON - ČET U 22.30H

Priča o ukradenom životu, izdaji, tajnama, ljubavi i osveti

Ljubav i osveta su glavne teme ove triler-serije, čija radnja je inspirisana pričom o Grofu Monte Kristu

Serija "Ljubav i osveta"
Serija "Ljubav i osveta"

Glamurozni svijet jahti, vila i žurki je savršeno okruženje za svakog ko želi da sakrije svoju prošlost i ko je spreman na razne vrste surovosti, kako bi ostvario svoj cilj. Ljubav i osveta su glavne teme ove triler-serije, čija radnja je inspirisana pričom o Grofu Monte Kristu. Inspirisana čuvenim romanom Aleksandra Dime nastala je i ova priča o ukradenom životu, izdaji, tajnama, ljubavi i osveti. Jedan muškarac mora da izravna račune jednom zauvijek...

Ljubav i osveta
Serija "Ljubav i osveta"

Lorenco Berman je zgodni, tajanstveni neznanac koji se pojavio niotkuda. On živi na jahti, svira klavir, vozi moćan motor i čeka na osvetu. Upoznaje Lauru, na sam dan njenog vjenčanja. Vjenčanje se odlaže jer je na plaži pronađen leš djevojke u vjenčanici. 

Ko je Lorenzo Berman? Zašto privlači Lauru osjećajem da se znaju od ranije? Pustolovina, misterija, ljubav i osveta glavne su teme ove uzbudljive serije.

Ljubav i osveta
Serija "Ljubav i osveta"

Šesnaest napetih epizoda prikazuju pozlaćenu površinu koja skriva svijet zločina i egocentričnosti, ljude koji ne prezaju ni pred čime kako bi zataškali neprijatne istine.

Seriju “Ljubav i osveta” pratite radnim danima od ponedjeljka do četvrtka u 22.30h na TV Vijesti.


Najčitanije iz sekcije Serije