Ruskinje pokoravaju Pariz: Najljepše oružje Kremlja na djelu - Vijesti.me
SERIJA “CRVENA KRALJICA” – NEDJELJA U 19:10

Ruskinje pokoravaju Pariz: Najljepše oružje Kremlja na djelu

Glavna atrakcija na reviji bile su duboke čizme sa rajsferšlusom, koje je kreirala Aralova, a Regina fascinantno pokazala na pisti

Serija
Serija

Dok se približava dan kada će moda iz SSSR-a biti predstavljena u Parizu, Regina, uprkos željama kreatorke Vere Arlovne, gotovo da više nema šanse da predstavlja svoju modnu kuću i cijelu zemlju.

Serija

Kada izgubi skoro svaku nadu, neočekivana poseta Hruščova generalnoj probi i utisak koji je ostavila na njega, obezbjeđuju joj kartu za Pariz.

Modna revija sovjetske delegacije u Parizu doživljava ogroman uspjeh. Glavna atrakcija na reviji bile su duboke čizme sa rajsferšlusom, koje je kreirala Aralova, a Regina fascinantno pokazala na pisti. Naslovne stranice stranih novina preplavljene su njenim slikama. Tada o njoj počinje da se govori kao o najjačem oružju Kremlja i ruskoj Sofiji Loren. Kako govori engleski i francuski jezik, Regina vješto daje izjave za novine, razgovara sa stranim reporterima i odgovara na njihova pitanja.

Serija

Jedne večeri, Reginina koleginica i prijateljica Marina Dunajeva saznaje da se izvjesni gospodin Edmond Rotšild, milioner i proizvođač vina, zaljubio u nju. 

Šestu epizodu serije "Crvena kraljica" gledajte na TV Vijesti u nedjelju u 19.10h.


Najčitanije iz sekcije Serije