Dvadeset četiri godine postojanja "Mil Pop"-a

Mil Pop ove sedmice slavi svoj dvadeset četvrti rođendan

26156 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mil Pop
Foto: Mil Pop

Višegodišnji uspjeh i prisutnost na tržištu dugujemo našem fokusu na kupcima, njihovim željama i potrebama, kao i pravim odgovorom na njih.

Kupovina u Mil Pop-u nikada nije bila potreba, već zadovoljstvo. U našem repertoaru možete pronaći sve što Vam je potrebno za njegu kose, lica i tijela, kao i kompletan asortiman make up-a, higijene, parfema i baby programa.

Pored kozmetike, u našim prodavnicama možete za sebe pronaći čarape, veš, pidžame, plažni program, kožnu galanteriju, a sve ovo možete kupovati i iz udobnosti fotelje, posjetom na naš WEBSHOP i ostvarivanjem online narudžbe.

Mil Pop svakog mjeseca priređuje posebne popuste i povoljnosti za sve naše Loyalty potrošače! Klikom na LINK možete preuzeti našu Loyalty aplikaciju i za samo par minuta pridružiti se Mil Pop Loyalty porodici.

Prvim logovanjem dobijate 5 gratis poena. Sve dodatne informacije o našem loyalty programu možete pronaći posjetom na ovaj LINK.

POPUSTI I NAGRADNE AKCIJE POVODOM “MIL-POP” ROĐENDANA

I ove godine smo, kao što ste navikli, povodom dvadeset četvrtog rođendana Mil Pop-a, pripremili brojna iznenađenja za sve naše vjerne potrošače. Sve što je potrebno je da posjetite bilo koji od naših maloprodajnih objekata u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Baru, Kotoru ili Danilovgradu i uživate u specijalnim popustima na kompletan asortiman u iznosu od -20%, kao i u posebnoj nagradnoj akciji koju smo priredili isključivo za naše loyalty potrošače.

Naime, ukoliko ste vlasnik loyalty kartice, za vas imamo i posebno iznenađenje u vidu duplih bodova, koje ostvarujete kupovinom bilo kog artikla u našim radnjama.

Mil Pop
foto: Mil Pop

Iskoristite priliku za duplim bodovima i sniženim cijenama i proslavi naš dvadeset četvrti rođendan sa nama.

Akcije i popusti traju dva dana – Petak 18.06.2021. i Subotu 19.06.2021.

BUDI TI LICE NAŠE NASLOVNE STRANE

Mil Pop
foto: Mil Pop

Za sve kupce koji nas posjete u Budvi u petak 18.06. ili subotu 19.06 između 17h I 22h, obezbjedili smo dodatne, rođendaske aktivnosti!

  1. Uz svaki račun u iznosu od 20€, na poklon dobijate rođendaski paketić sa probranim proizvodima iz našeg asortimana. Paketići su brižno pripremani i pakovani, s namjerom da Vam osvježe vrele, ljetne dane
  2. Kupovinom make up proizvoda brendova “Revlon”, “Gosh”, “Astra”, “Bella Oggi” i “Kost” u zbirnoj vrijednosti od 15€, dobijate uslugu profesionalnog šminkanja i fotografisanja, kao i priliku da se nađete na naslovnoj strani našeg julskog kataloga. Šminku je obezbjedio Mil Pop, a nakon naše šminkerke družićete se i sa fotografom, kako bismo vaš “Mil Pop” izgled zabilježili i kamerom
  3. Naslovna strana Mil Pop kataloga, u Julu 2021, može pripasti samo tebi! Svi naši kupci, koji ostvare pravo na šminkanje i fotografisanje, automatski ulaze u izbor za lice naslovne strane i imaju šansu da se pojave u našem katalogu, na našim društvenim mrežama, posterima i ostalim reklamnim materijalima u toku mjeseca Jula. Naše “zaštitno lice” za mjesec jul će uz naslovnicu kataloga takođe dobiti i poklon paket u iznosu do 100€, kao i priliku za dugoročnijom saradnjom, ukoliko za tim bude potrebe.
Mil Pop
foto: Mil Pop

Ne propusti jedinstvenu priliku da budeš lice sa naslovne strane i druži se sa nama u petak 18.06. i subotu 19.06. u TQ Plazi u Budvi.