Petar Grašo prvi put pričao o vezi sa Hanom Huljić

Njihovu vezu javnost je pretežno osuđivala, jer je Hana Huljić 15 godina mlađa od Graša, a njih dvoje, iako su se u javnosti pojavljivali zajedno, nisu za medije davali izjavu na tu temu

5244 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Proteklih mjeseci pažnju hrvatskih, ali i regionalnih medija privlačio je ljubavni život pjevača Petra Graša, koji je raskinuo sa koleginicom Danijelom Martinović, a onda gotovo odmah u javnosti viđen sa Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića.

Njihovu vezu javnost je pretežno osuđivala, jer je Hana Huljić 15 godina mlađa od Graša, a njih dvoje, iako su se u javnosti pojavljivali zajedno, nisu za medije davali izjavu na tu temu.

Grašo je odlučio da prekine tišinu, pa je gostujući u emisiji Inmagazin, prokometarisao odnos sa Huljić.

"Vrlo smo srećni i zadovoljni, i tako treba da bude. Hana je jako dobro i srećni smo", kazao je pjevač, dodajući da mu je veoma smetao način izvještavanja pojedinih medija o njihovoj vezi.

"Ja sam nekako naučio da, s obzirom na to da dosta skrivam svoj privatni život, pažnja javnosti bude veća. Ali moram biti iskren da me je pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni", poručio je Grašo.

Bonus video: