Novi krug odličnih cijena

Uvjerite se zašto je kod nas kupovina jednostavna , brža i povoljnija!

21043 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Franca
Foto: Franca

U supermarketima Franca počela je nova sedmična akcija. Svakog četvrtka ćete naći pregršt dobrih razloga da svratite u obližnji Franca market i ostvarite super uštedu.

Franca
foto: Franca

Slatke, a kisjele, mandarine su mnogima omiljeno voće, posebno tokom ovih svježih jesenjih dana. Imaju lijep ukus, ali i veliki spektar vitamina koji su odlični u borbi protiv prehlada i koji jačaju naš imunitet. Dugo smo ih iščekivali, ali napokon je počela njihova sezona.

Franca
foto: Franca

Piletina je nezaobilazan sastojak mnogih vrsnih jela, zbog svog prijatnog ukusa, lake pripreme i ekonomičnosti koja je važna stavka svake domaćice. Pored toga što pruža bezbroj mogućnosti kada je kreiranje obroka u pitanju, pileće meso se fenomenalno uklapa u preporuke za zdrav stil života.

Franca
foto: Franca

Jadro napolitanke su savršen odabir za sve sladokusce! Neodoljivi spoj čokolade i hrskavog vafla čine harmoniju ukusa u koji ćete se zaljubiti već nakon prvog zalogaja!

Franca
foto: Franca

Duel detardženti sadrže brižljivo odabrane mirisne note, sredstva za bijeljenje veša na bazi aktivnog kiseonika, komponente za omekšavanje vode, garant su efikasnog pranja uz znatnu uštedu pri doziranju.

Franca
foto: Franca

Uvjerite se zašto je kod nas kupovina jednostavna, brža i povoljnija!

Franca
foto: Franca

Dobro došli!

Franca
foto: Franca

Kompletan katalog možete pogledati OVDJE.