Ambulante Doma zdravlja radiće u dvije smjene

“Od 19. novembra uveli smo i drugu smjenu u pomenutim ambulantama. Na ovaj način, izlazeći u susret potrebama i zahtjevima građana, približili smo mještanima sa ovih područja usluge izabranog doktora”, saopšteno je iz DZ
83 pregleda 0 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 20.11.2018. 20:16h

Doktori u ambulantama Doma zdravlja (DZ) u Gornjoj Gorici i Kombinatu aluminijuma u Podgorici od ove sedmice počeli su da rade u dvije smjene.

“Od 19. novembra uveli smo i drugu smjenu u pomenutim ambulantama. Na ovaj način, izlazeći u susret potrebama i zahtjevima građana, približili smo mještanima sa ovih područja usluge izabranog doktora”, saopšteno je iz DZ.

Objasnili su da u ambulantama, u dvije smjene (od 7 do 14 i od 14 do 21 čas), ordiniraju izabrani doktori za odrasle, a ima dovoljno mjesta za registraciju pacijenata.

“U ambulanti u Gornjoj Gorici mogu se registrovati stanovnici tog naselja, City kvarta i okoline. U ambulanti KAP-a stanovnici gornje Zete, Botuna, Dajbaba, Zelenike, Srpske, zaposleni i veliki broj radnika kompanija koje gravitiraju u ovoj industrijskoj zoni”.

Ambulanta u Gornjoj Gorici, navode, donacija je Glavnog grada, a zdravstveni objekat u krugu KAP-a izgrađen je zahvaljujući kompaniji UNIPROM.

“Nastavićemo da širimo sistem primarne zdravstvene zaštite, a naši medicinski timovi i službe stići će do svakog stanovnika glavnog grada, kako bi i građani ruralnih i seoskih područja dobili sve potrebne uslove i ostajali da žive u svojim mjestima.

Bonus video: