AMSCG: Saobraća se po mjestimično mokrim putevima - Vijesti.me

AMSCG: Saobraća se po mjestimično mokrim putevima

Zbog radova na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići - Deleuša saobraćaj će za sve vrste vozila biti zatvoren od devet do 13 sati

automobil, auto, saobraćaj
automobil, auto, saobraćaj (Foto: Shutterstock)

U Crnoj Gori saobraća se po mjestimično mokrim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su naveli da je duž klisura i usjeka moguća pojava sitnijih odrona.

Zbog radova na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići - Deleuša saobraćaj će za sve vrste vozila biti zatvoren od devet do 13 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu Ulcinj – Krute je, zbog mininiranja, prekinut za sve vrste vozila.

Na putu Krstac – Lovćen - Ivanova Korita saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije puta Petrovac - Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2, na dionici Paštrovačka gora – Virpazar režim saobraćaje promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu geotehničkih istraživanja.

Na magistralnom putu Šćepan polje - Plužine – Danilovgrad, kao i na regionalnom Cetinje –Njeguši, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu Cetinje - Njegusi režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Do završetka izgradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, na ukrštanju magistarlnog puta Kamenari – Kotor i starog puta Risan – Grahovo, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Na dijelu puta od Ski rezorta Kolasin 1450 do Ski rezorta Kolasin 1600 saobraćaj se, zbog radova, obustavlja u periodu od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.


Najčitanije iz sekcije Vijesti