Audi Q1: Ideja koju, za sada, niko nije spreman da potvrdi

Neimenovani sagovornik je, međutim, bio izričit i odbacio mogućnost lasiranja modela A1 sa otvorenim krovom, jer bi mogao dovesti u pitanje tržištnu poziciju A3 Cabrioleta
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.01.2012. 00:23h

Nakon predstavljanja modela A1 u varijantama sa troje i petoro vrata, postavlja se logično pitanje, šta je sa Crossoverom Q1 i da li kompanija ima u planu razvoj ovog modela.

Prema pisanju magazina What Car, Audijev dizajn već duže vrijeme ide u pravcu smanjenja svojih SUV- ova. Potvrda ovoga je i novi model Q3.

"Primjećujete kako su naši sportski terenci sve manji: Q7, Q5, Q3, a i A1 platforma bi mogla ići u tom smjeru, ali ništa nije planirano u skoroj budućnosti", rekao je upućeni izvor lista iz vrha menadžmenta kompanije iz Ingoštata.

Sa druge strane, neimenovani sagovornik je izričito odbacijo mogućnost lasiranja modela A1 sa otvorenim krovom, jer bi mogao dovesti u pitanje tržištnu poziciju A3 Cabrioleta.

Na internetu se poslednjih godinu dana pojevilo mnogo ideja u formi renderinga, koje prikazuju budući izgled ovog automobila.

Hoće li se Njemci odlučiti za uvođenje ovog modela u svoju ponudu pokazaće godina pred nama.

Bonus video: