Balotelijev Bentley na meti navijača Mančester Junajteda

U ulici gdje se fudbaler parkirao je pab u kome se okupljaju navijači Mančester Junajteda, koji su, vidjevši Balotelijev automobil, zasuli ovaj luksuzni model jajima
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.01.2012. 00:23h

Nakon što je na samom kraju utakmice, prošlog vikenda, između Mančester Sitija i Totenhema iznudio jedanaesterac i donio pobjedu svom timu, Mario Baloteli je izazvao bijes ne samo Totenhemovih već i navijača gradskog rivala, koji su njegov automobil gađali jajima.

Italijanski fudbaler je nakon utakmice otišao u restoran na večeru, a svog 140. 000 eura vrijednog Bentleya je parkirao u ulici blizu restorana.

Na njegovu nesreću, u toj ulici se nalazi pab u kome se okupljaju navijači Mančester Junajteda, koji su, videvši Balotelijev automobil, zasuli ovaj luksuzni model jajima.

Baloteli je, kada je vidio šta se dešava, istrčao napolje i svoj automobil sklonio na sigurno, na parking jednog tržnog centra.

Još iste večeri, kontroverzni fudbaler je automobil odvezao na čišćenje, pa je njegov ljubimac već narednog dana izgledao kao da se ništa nije ni dogodilo.

Iz kluba nisu komentarisali ovaj incident, izjavivši da nisu vidjeli u kakvom stanju je bio Balotelijev Bentley, piše Dailymail. co.uk

Bonus video: