BMW- ov motocikl kriv za erekciju u "produženom trajanju"?

Henri krivi BMW i proizvođača sjedišta Corbin- Pacific i traži pravičnu nadoknadu zbog duševnih patnji, povređivanja i izgubljenih plata koje je propustio zbog svoje "bolesti"
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2012. 22:59h

Svakodnevno smo navikli da nam iz Amerike stižu vijesti o raznoraznim bizarnim tužbama i parnicama, ali ova najnovija definitivno prijeti da postane "hit godine".

Henri Vulf iz San Franciska odlučio se požaliti sudu zbog nevolje koja ga je snašla. Naime, ovaj čovjek je vlasnik BMW- ovog motocikla iz 1993. godine i tvrdi da su dvotočkaš i njegovo sjedište krivi za duge erekcije od kojih pati u poslednje vrijeme.

Sve je, prema Vulfu počelo nakon što je 1. maja 2010. godine otišao na četiri sata dugu vožnju na svom BMW- u iz 1993. godine. Nakon što se vratio uočio je da ima erekciju koja nije bila povezana sa nikakvom seksualnom uzbuđenošću.

I dok na pomen ovoga prodavci BMW-ovih motocikala širom svijeta već vjerovatno trljaju ruke njihovo pravno odeljenje vjerovatno trenutno ne dijeli isto mišljenje.

Henri smatra da su za njegov problem krivi BMW i proizvođač sjedišta Corbin- Pacific i traži pravičnu nadoknadu zbog duševnih patnji, povređivanja i izgubljenih plata koje je propustio zbog svoje "bolesti".

Bonus video: