Denis Rodman odlučio da proda svoj Lamborghini Gallardo

U zavisnosti iz kojeg pravca ste posmatrali automobil kada je okrenut jakoj dnevnoj svjetlosti, na njemu su se pojavljivali, neizmjenično, pahuljice, Rodmanov lik ili neki čudni natpisi
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.11.2011. 21:01h

Ako znate ko je Denis Rodman, to znači da baš i niste premladi, što možda i nije tako loše. Kažu da sa godinama dolazi mudrost, a ponekad i novac.

Da bi kupili automobil od ovog nekadašnjeg igrača čikaških "bikova" treba vam jako malo mudrosti i jako puno novca.

Možda Lamborghini Gallardo iz 2004. godine nekome i ne zvuči kao neka atraktivna ponuda, ali ovdje se radi o automobilu bivšeg najboljeg defanzivca NBA lige, nekadašnjeg "glumca" , Madoninog momka i supruga Karmen Elektre, što se na američkom tržištu "polovnjaka" jako cijeni.

Prema prodavcu, carandclassic, ovo čudo u dvije boje, je prešlo samo 6. 800 milja ( oko 11. 000 km ), što znači da je u suštini potpuno nov.

Glavni detalj koji je "krasio" automobil, nažalost je, na insistiranje dilera koji prodaje ovaj auto, prefarban. Naime, u zavisnosti iz kojeg pravca ste posmatrali automobil kada je okrenut jakoj dnevnoj svjetlosti, na njemu su se pojavljivale, neizmjenično, pahuljice, Rodmanov lik ili neki čudni natpisi, vjerovatno samo njemu razumljivi.

Ova ludorija je svojevremeno odrađena u Italiji i kako navodi prodavac, koštala je Rodmana 15. 000 USD.

Unutrašnjost je u kombinaciji crne kože i žutog pliša. Vozilo je opremljeno i unikatnim točkovima, za koje se na sajtu tvrdi da vrijede 12. 000 USD.

Nema sumnje da budući kupac Lamborghinija neće postati samo vlasnik automobila. U paketu će, za tričavih 92. 000 USD, dobiti i makar mali dio ludila i ekstravagancije nekadašnje zvijezde NBA lige.

Bonus video: