Pogledajte: Poznate ličnosti i luksuzni automobili stigli u Tivat - Vijesti.me
GUMBALL 3000

Pogledajte: Poznate ličnosti i luksuzni automobili stigli u Tivat

Među učesnicima Gumball-a 3000 koji su do sada stigli u Tivat je i jedan skupi superautomobil iz Crne Gore - mercedes SLS AMG cetinjskih tablica. Mercedes iz Crne Gore nosi startni broj 109

Danas u Tivtu
Danas u Tivtu (Foto: Siniša Luković)

Poznate ličnosti i super automobili u spektakularnoj povorci globalnog relija Gumball 3000 počeli su da pristižu na tivatsko gradsko šetalište Pine i u nautičko naselje Porto Montenegro.

Oficijelni spiker koji dočekuje posade na Pinima i vodi program na engleskom jeziku, na početku je učesnicima Gumbsall-a poželio dobrodošlicu u " prelijepi Porto Montenegro", iako su oni zapravo stigli u centar Tivta. Nakon što su ga domaćini iz Turističke organizacije Tivat upozorili na grešku, voditelj je narednih desetak puta pričao samo o ljepotama i atraktivnosti Tivta.

U Tivtu se večeras očekuje oko 100 superautomobila i preko 240 članova reli-posada. Među njima je i osnivač Gumball relija, britanski biznismen Maksimilijan Kuper.

Među učesnicima Gumball-a 3000 koji su do sada stigli u Tivat je i jedan skupi superautomobil iz Crne Gore - mercedes SLS AMG cetinjskih tablica. Mercedes iz Crne Gore nosi startni broj 109.

Tivćani i brojni turisti narednih nekoliko sati uživaće u svojevrsnoj promenadi ekskluzivnih modela automobila kao što su Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porche, Aston Martin, Jaguar, AMG Mercedes, Rolls Royce.21. edicija Gumball-a 3000 ovog puta krenula je iz Mikonosa, sa preko 100 automobila, i prolazi maršrutu kroz 8 zemalja, da bi stigli do Ibice.

Zabava je počela na gradskoj rivi Pine od 17h kada su počeli da pristižu prvi automobili-učesnici relija, a za dobru muzičku energiju zaduženi su DJ Sharr, DJ Gramophondzie, DJ Martin 2 Smoove i Andy Purnell.

Kulminacije zabave je zakazana za veceras u 23 h, kada će u noćnom klubu Platinum nastupiti DJ Afrojack.


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Auto