Lejdi Gaga kupila Audi R8 (video)

Radi se o jednom od 333 primjeraka ograničene GTS serije koji ima atmosferski benzinski V10 motor sa 567 KS, 539 Nm i šestostepenu automatsku transmisiju
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2012. 18:24h

Znamo puno o ukusima Lejdi Gage kada su u pitanju šeširi, kostimi, šminka..., ali o tome koji su njeni afiniteti po pitanju četvototočkaša javnosti nije bilo poznato gotovo ništa. Blago rečeno, izgledalo je da je skroz nezainteresovana za automobile.

Pjevačica je prije par godina svojim roditeljima poklonila Rolls- Royce za godišnjicu braka. Auto je imao tablice na kojima je pisalo "Lady Gaga" i često je bio na meti paparaca. To je sve što je do skoro povezivalo mladu starletu i četvototočkaše.

Vjerovatno zato su fotografije nove kraljice holivudske pop- scene, snimljene prošle nedjelje, kako se po Beveli Hilsu vozika u svom novom Audiju R8 tako brzo obišle svijet.

Lejdi Gaga je auto kupila kod ovlašćenog dilera Pacific Audi, a koštao ju je 196. 000 dolara. Radi se o jednom od 333 primjeraka ograničene serije Audija R8 GTS koji ima atmosferski benzinski V10 motor sa 567 KS, 539 Nm i šestostepenu automatsku transmisiju.

Ova prava mala labaratorija na točkovima ubrzava od nula do 100 km/ h za 3, 6 sekundi i dostiže najveću brzinu od 320 km/ h.

Galerija

Bonus video: