Luksuzni kamion po receptu Harley Davidsona

Veliki hromirani prednji branik je ravniji nego kod redovnih kamiona i smješten je ispod jedinstvenih rešetaka. Kućišta farova su iz kataloga Harley Davidson motora
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.11.2011. 00:04h

Ono što svi prvo pomislimo na pomen brenda Harley Davidson svakako su prepoznatljivi i čuveni motocikli, međutim, ova američka kompanija tržište osvaja i sa jedinstvenim teretnjakom, pod nazivom Lone Star (usamljena zvijezda).

Jednako upadljiv, kao što su i motocikli ovog proizvođača, ovaj kamion predstavlja svojevrsnu atrakciju, ali tako da posao za koji je namijenjen obavlja više nego dobro. Ovaj teretnjak je kombinacija stila, komfora i profitabilnosti.

Veliki hromirani prednji branik je ravniji nego kod redovnih kamiona i smješten je ispod jedinstvenih rešetaka. Kućišta farova su iz kataloga Harley Davidson motora, ali revidirani tako da ispune standarde za kamione.

Prepoznatljivi logotipi ukrašavaju točove i kožna sjedišta, čineći da luksuz prosto izbija iz ovog vozila.

Zapremina dizel motora Lone Stara je 15 litara, što znači da svaki od šest cilindara „nosi“ dva i po litra. Snaga je 550 KS, koju ostvaruje na 2.000 o/ min, dok obrtni moment iznosi 1. 850 Nm.

Transmisiju obavlja osamnaestostepeni manuelni menjač, koji u nižim brzinama maksimalno pojednostavljuje vožnju u teškim uslovima.

Bonus video: