Nintendo se sprema za sajam automobila u Los Angelesu!

Kompanija nije zakupila nikakav prostor na sajmu, pa se pretpostavlja da će biti najavljena forma saradnje sa nekim od proizvođača automobila
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.11.2011. 00:08h

Sajam automobila u Los Angelesu počinje za manje od dvije nedelje, što znači da proizvođači automobila polako privode kraju pripreme za sam događaj, uključujući i prezentacije svojih modela.

Ove pripreme uključuju i razna PR saopštenja, kao i izjave zvaničnika koji se hvale dobijenim nagradama, ciframa vezanim za prodaju, novim konceptima i proizvodnim modelima.

Međutim, na listi najavljenih pres- konferencija na sajmu, kako javlja američki portal autoblog.com, jedno ime pomalo odudara od ostalih, a riječ je o japanskoj kompaniji Nintendo.

Kompanija koja je osnovana davne 1889. godine do sredine 50- ih godina prošlog vijeka se bavila proizvodnjom karata za igranje, sada je jedan od najvećih svjetskih brendova na polju industrije video igara.

Neočekivano prisustvo japanskog proizvođača na sajmu privlači veliku pažnju javnosti, pa se već nagađa o tome kako Nintendo planira da predstavi svoje najnovije info- zabavne sisteme.

Kako kompanija nije zakupila nikakav prostor na sajmu, pretpostavlja se da će biti najavljena forma saradnje sa nekim od proizvođača automobila.

Šta god bilo po srijedi, prisustvo Nintenda za mnoge je prava senzacija, dok iz kompanije diplomatski odgovaraju: "Za sada bez komentara."

Bonus video: