Oglas za prodaju Yuga: Prodaje se automobil koga su sklapali pijani radnici

I pored svega što je naveo na račun svog "ljubimca", Amerikanac za njega traži 2. 200 dolara i očigledno ne želi pokloniti besplatno svog "jugića"
70 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 16.02.2013. 00:02h

Na internet stranici craigslist.org nedavno se pojavio oglas za prodaju Yuga. U teksu oglasa vlasnik automobila naveo je niz uvreda na račun kvaliteta, dizajna i performansi svog vozila.

„Na prodaju gomila đubreta pod imenom Yugo. Dizajnirao ga je retardirani inženjer, a sklopila ga je gomila pijanih radnika. Performanse i upravljanje kao kod kolica za samoposlugu. Možete da računate da će vam upaliti svako jutro kao što se možete osloniti na Medofa", navodi se u oglasu.

Berni Medof je inače poznati američki prevarant, koji je svoje klijente oštetio za više desetina miliona dolara.

„Njegova vrijednost je trajna kao i vrijednost kuća u predgrađima Alabame. Limenka Coca Cole je izdržljivija od njega. Najgori auto koji bi mogli da posjedujete, ne očekujte da će se kupci otimati za njega. Ponesite 2. 200 dolara, ili koliko možete da ponudite, i priuštite sebi jedno... parče istorije", zaključio je neimenovani prodavac iz Los Anđelesa.

Ipak treba reći da je i pored svega što je naveo na račun svog ljubimca, Amerikanac je cijenu postavio vrlo visoko i očigledno ne želi pokloniti besplatno svog "jugića".

Bonus video: