Osvojio BMW nakon što je četiri dana držao ruku na njemu

Učesnici takmičenja su svaka četiri sata imali pauzu od 15 minuta kako bi obavili nuždu, pojeli nešto i popili, ali mnoge je savladala iscrpljenost, pa su doslovno odnešeni kući
4 komentar(a)
Ažurirano: 11.06.2012. 23:37h

Sto dvadeset takmičara starosti od 18 do 40 godina borili su se za novi BMW. Zadatak je bio vrlo jednostavan, ko najduže izdrži sa rukom na automobilu u njemu će se odvesti kući.

Ovo je bio pravi test fizičke, ali i psihičke izdržljivosti. Takmičenje je bilo organizovano u sklopu promocije jednog programa prodaje nekretnina, ali nakon što su fotografije iscrpljenih takmičara obišle svijet, organizatori su na sebe navukli bijes javnosti.

Učesnici su svaka četiri sata dobili pauzu od 15 minuta kako bi obavili nuždu, pojeli nešto i popili, ali mnoge je savladala iscrpljenost, pa su tako neke od njih i djevojke doslovno nosile kući.

Posljednji je na nogama ostao Song Čangjiang, ali ono što je mnoge iznenadilo jeste da Song u stvari nije osvojio automobil, već je osvojio prava na korišćenje novog BMW- a na pet godina. Nakon pet godina moraće da vrati auto.

Bonus video: