Paris Hilton prodaje svoj rozi Bentley

Vozilo je za prelijepu starletu personalizovala poznata radionica West Coast Castom. Na automobilu i u unutrašnjosti dominiraju rozi detalji, a napravljen je samo jedan ovakav primjerak
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.01.2012. 00:04h

Paris Hilton je poznata po mnogim stvarima, a između ostalog i po svojim automobilima. Tokom protekle godine nestašna Paris je vrlo često bila na meti fotoobjektiva u kadru sa svojim automobilima.

Najčešće smo je mogli vidjeti u Lexusu LFA, ali čini se da joj je oduvijek najbolje pristajap rozi Bentley Continental GT. Ovo vozilo je za prelijepu starletu personalizovala poznata radionica West Coast Castom. Na automobilu i u njegovoj unutrašnjosti dominiraju rozi detalji i napravljen je samo jedan ovakav primjerak.

Međutim, u intervjuu za FHM magazin, mlada ljepotica je izjavila da želi da proda ovaj automobil na aukciji i novac pokloni u humanitarne svrhe. Sve potencijalne kupce, ukoliko ih ima među čitaocima i čitateljkama, upozoravamo da je auto bilo jednom havarisano, a kao dokaz vam nudimo i fotografije sa mjesta udesa.

Bonus video: