Rijana dobila Porschea na poklon od svog izdavača

Amerikanka, je za izdavačku kompaniju ROC, koja je u vlasništvu Džej- Zija, potpisala krajem 2010. godine, a u međuvremenu je postala planetarna zvijezda i jedno od najvećih imena u industriji
1 komentar(a)
Ažurirano: 31.12.2012. 00:01h

Američka pop zvijezda Rijana će definitivno prošlu 2012. godinu moći upamtiti, između ostalog, i po dobroj zaradi koju je donijela sebi, ali i svojoj izdavačkoj kući ROC.

Mlada Amerikanka, je za ovu izdavačku kompaniju, koja je u vlasništvu Džej- Zija, potpisala krajem 2010. godine, a u međuvremenu je postala planetarna zvijezda i jedno od najvećih imena u industriji.

U želji da obilježe dvogodišnjicu izuzetno uspješne saradnje, ljudi iz ROC su odlučili da za Novu godinu Rijani poklone, ni manje ni više nego novi Porsche 911 Turbo S.

Ovaj kabriolet ima 3, 8- litarski agregatom sa dva turbo kompresora i 530 KS, koje mu omogućavaju da do "stotke" ubrza za 3, 4 sekunde uz maksimalnu brzinu od 314 km/ h.

Mlada pjevačica do sada nije mnogo obraćala pažnju na automobile, a u posljednje vrijeme je često viđana za volanom Suzuki Jimmy- ja.

Ipak, ne treba sumnjati da će joj se ovaj Deda Mrazov poklon itekako svidjeti.

Bonus video: