Ronaldo za 27. rođendan sebe častio novim Lamborghinijem

Svakako da Portugalac sebi može priuštiti ovakav poklon, jer prema nekim izvorima zarađuje 12. 000. 000 eura godišnje ne računajući novac od reklamnih ugovora
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.02.2012. 07:28h

Prva zvijezda Real Madrida Kristijano Ronaldo odlučio je da za svoj 27. rođendan sebi upriliči najljepši mogući poklon, Lamborghini LP700- 4.

Cijena sigurno nije bila problem za Portugalca koji prema nekim izvorima zarađuje 12. 000. 000 eura godišnje, ne računajući novac od reklamnih ugovora.

Ronaldo je svoj rođendan proslavio u subotu 5. februara, a već narednog dana je snimljen za volanom svog novog Lamborghinija. Obzirom da za ovaj automobil postoji lista čekanja, nema sumnje da ja Kristijano dodatno doplatio da bi bio ubačen preko reda.

Za one koji se do sada nisu upoznali sa Lamborghini Aventadorom, treba reći to je riječ o potpuno novom automobilu u ponudi italijanske kuće. Sve komponente vozila su jedinstvene i dizajnirane isključivo za ovaj model, počevši od novog V12 motora, pa do šasije od karbonskih vlakana.

Poznati fudbaler, pored ovog automobila posjeduje Audi R8 Spyder V10 koji je dobio na poklon od kompanije iz Ingolštada, a naklonost prema italijanskim autima razvio je još kao igrač Mančester Junajteda, kada se u javnosti često pojavljivao za volanom Ferrarija 599, kojeg je slupao u jednom od Mančesterskih tunela.

Bonus video: