Stig pronašao novi posao

Bena Kolinsa, nekadašnjeg vozača Formule 3, režiser novog, 23. filma o legendarnom agentu 007 Sem Mendez je angažovao kao kaskadera u svim scenama jurnjave na četiri točka
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.05.2012. 23:25h

Nekadašnji Top Gearov misteriozni test vozač pod nazivom Stig, Ben Kolins ovih dana je postao član ekipe koja radi na novom filmu o Džejmsu Bondu. Nekadašnjeg vozača Formule 3, režiser 23. filma o legendarnom agentu 007 Sem Mendez je angažovao kao kaskadera u svim scenama jurnjave na četiri točka.

Ovakva vijest nije preveliko iznenađenje obzirom na iskustvo i reputaciju koju ima nekadašnji Stig. Kolins je tako nedavno viđen na Istanbulskom setu filma, a jedan od njegovih zadataka je bio da se zabije Land Rover Defenderom u bok Audija A5. Kako bi ta scena ispala besprekorno, u procesu snimanja uništeno je šest Audija A5.

Uz uništavanje njemačkih automobila, Kolins za vrijeme snimanja novog nastavka o agento 007 ima posla i sa drugim automobilima. Do kraja snimanja filma, koji u bioskope stiže na jesen, Kolins će voziti još Range Rover Evoque i legendarni Aston Martin DB5.

Bonus video: