Svi, ili barem neki, automobili Kristijana Ronalda

Ove godine, za rođendan, fudbaler se častio Lamborghini Aventadorom, koji se svega mjesec dana kasnije pokvario. Nadamo se da se Kristijano uspio osloboditi ovog maleroznog auta
6 komentar(a)
Ažurirano: 23.05.2012. 22:18h

Odavno je poznato da je Kristijano Ronaldo vlasnik velikog broja superbrzih i ekskluzivnih automobila.

Priča o Ronaldu i skupim četvorotočkašima počinje, naravno, Bentley Continentalom GT.

Da li je te, već sada davne 2007. godine, Ronaldo kopirao Runija, ili je ipak bilo obrnuto nikada nisu uspjeli otkriti ni uporni ostrvski novinari.

Zvijezda u usponu je te godine na odmoru u svom rodnom Portugalu viđen za volanom Coupe verzije Mercedesove C- Klase.

2008. godina donijela je slavnom fudbaleru razočarenje na Evropskom prvenstvu, ali i najnoviji model Porschea 911 Cabrioleta, koji se nije dugo bio u njegovom vlasništvu, jer je 2009. godine prodat za oko 87. 000 eura.

Bentley GT Speed je takođe jedan od automobila, koji se nije dugo našao u njegovoj garaži. Riječ je o modelu sa 600 KS, W12 motorom, pogonom na sva četiri točka i maksimalnom brzinom od 320 km/ h. Ronaldo ga je prodao za nešto više od 140. 000 eura.

Svoj prvi Ferrari Ronaldo je nažalost uništio u jednom tunelu u blizini mančesterskog aerodroma. Ferrari 599 GTB Fiorano koštao ga je 220. 000 eura, a 6, 0- litarski V12 motor sa 612 KS i maksimalnom brzinom od 330 km/ h bio je, po svoj prilici, prebrz za njega.

Opštoj globalnoj pomami za SUV modelima Kristijano je prvi put podlegao još dok je igrao za Mančester Junajted. Tada je više puta "uhvaćen" kako na trening dolazi svojim Porsche Cayennom, sa V8 motorom i 500 KS.

Po dolasku u Španiju fudbaler je nastavio da kupuje skupe automobile, a tih prvih godina u Madridu razvio je ljubav prema Audiju, pa su se u njegovoj garaži našli RS6, R8 i Q7.

U martu propšle godine za potrebe snimanja reklame, provozao je Maserati GranTurismo vrijedan 120. 000 eura koji mu se toliko svidio da je ubrzo naručio jedan sebi.

Aston Martin DB9, Mercedes- Benz C220 CDI i BMW M6 takođe su bili dio voznog parka poznatog fudbalera.

Nakon što je ove godine sebi za rođendan poklonio Lamborghini Aventador, svega mjesec dana kasnije auto se pokvario. Nadamo se da se Kristijano oslobodio ovog maleroznog Lamborghinija.

Bonus video: