Za meraklije: Ploveća kamp kućica

U prikolici se nalaze dva ležaja i mini- kuhinja. Početak prodaje se očekuje već sledeće godine, po cijeni od 15.000 eura
58 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.11.2011. 18:14h

Pred nama je zima, ali zašto ne maštati o sledećem ljetu? Zamislite kamp kućicu, koju u zavisnosti od uslova, možete postaviti na kopno, ili u vodu.

Kamp kućica na točkovima, koju je dizajnirao Daniel Straub, prema potrebi se pretvara u mali brodić.

Ukoliko ste nekada koristili autokamp, ne treba da vas podsjećamo kakve probleme možete imati prilikom odlaska na more ili odmor u prirodu. Njemački inženjeri su nam prikazali zanimljivu ideju, koja rješava sve probleme, u slučaju da nemate dovoljno prostora za postavjlanje vaše kamp kućice.

Kamp kućica ima 389 cm dužinu, 160 cm širinu i visinu od 185 cm. Težina kućice iznosi 380 kilograma, a unutrašnji "korisni prostor" je dimenzija 156 x 200 cm. Ovo je idealna kamp kućica za one koji se ne mogu odlučiti da li da kampuju ili da krstare. Jedina mana je što joj nedostaje sopstveni motor, pa su idejni tvroci ispitali kućicu pomoću eksternog motora.

U prikolici se nalaze dva ležaja i mini- kuhinja. Straub je dvije godine ispitivao kamp prikolicu, kako bi se mogla masovno proizvoditi. Početak prodaje se očekuje već sledeće godine, po cijeni od 15.000 eura.

Bonus video: