"Za volanom": Uskoro emisija posvećena ljubiteljima automobila

Emisija će da traje pola sata, premijera se emituje svake nedjelje od 15:55h, a repriza je utorkom u 13:15h
334 pregleda 4 komentar(a)
automobil, Foto: Shutterstock
automobil, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.06.2014. 19:10h

Od nedjelje, 8. juna, na TV Vijesti počinje emitovanje emisije posvećene vozačima i svim ljubiteljima automobilizma - “Za volanom”.

Emisija će se baviti tematikom iz oblasti automobilske industrije i pored aktuelnosti i novih proizvoda, u njoj će da budu zastupljeni i prilozi o problemima i nedoumicama sa kojima se vozači susrijeću u svakodnevnoj vožnji.

“Osim korisnih informacija vezanih za ovu tematiku, pomoći ćemo gledaocima da donesu pravu odluku kad je u pitanju kupovina novih i polovnih vozila, kroz testiranje u praksi i konsultacije sa specijalistima iz ove oblasti”, kazao je Saša Marković, autor emisije “Za volanom”, dugogodišnji urednik specijalnog izdanja o automobilizmu i saobraćaju u dnevnom listu “Vijesti”.

“Emisija će imati i edukativni karakter jer ćemo u jednom njenom dijelu savjetovati gledaoce kako da se pravilno ponašaju u saobraćaju, kako da voze bezbjedno i kako da održavaju svoje vozilo”, kaže Marković.

U emisiji će imati šta da vide i ljubitelji motocikala i nautike, a planirani su i izvještaji sa najvećih svjetskih sajmova automobila i motocikala.

Emisija će da traje pola sata, premijera se emituje svake nedjelje od 15:55h, a repriza je utorkom u 13:15h.

Bonus video: