Biram Bar podržao inicijativu građana Bara: Nećemo biti ničiji privezak

“Sve ću podsjetiti da smo tokom kampanje govorili da nismo srasli za fotelje i da nam one nisu prioritet. Mi imamo obavezu prema građanima i njihovim željama. i time smo se vodili prilikom glasanja”, kazao je Novaković
159 pregleda 8 komentar(a)
Biram Bar, Foto: Biram Bar
Biram Bar, Foto: Biram Bar
Ažurirano: 15.11.2018. 14:42h

Odbornička grupa Biram Bar je jednistveno podržala Građansku inicijativu da se vrtić gradi na nekoj drugoj, a ne na lokaciji koja je usvojena Detaljnim urbanističkim planom još 2009-te, saopšteno je iz ove partije.

“Kao što smo i obećali građanima tokom kampanje - nećemo biti ničiji privjezak već ćemo raditi i odlučivati svojom glavom u dogovoru sa građanima”, kazao je šef odborničkog kluba Biram Bar Stevo Novaković je rekao poslije glasanja:

Iz stranke Biram Bar su naglasili da su potpuno svjesni da glasanje koje je u suprotnosti sa odlukama koalicionih partnera može imati posljedice.

“Sve ću podsjetiti da smo tokom kampanje govorili da nismo srasli za fotelje i da nam one nisu prioritet. Mi imamo obavezu prema građanima i njihovim željama. i time smo se vodili prilikom glasanja”, kazao je Novaković.

"“Postoji nešto bitnije od politike- a to su naša djeca! Lično sam se dvoumio kakav stav da zauzmem- do onog trenutka kada mi je sin saopštio da su on i cijelo njegovo društvo protiv izgradnje. Moja odluka je tada postala konačna i neopoziva”, kazao je predsjednik Biram Bar Radomir Novaković Cakan.

Svih pet odbornika Biram Bar bilo protiv toga da se vrtić izgradi u dvorištu Gimnazije.

Bonus video: