Brzi voz zaustavljen u Bratonožićima: Stop i za vozove koji su krenuli iz Bijelog Polja i Bara

"Ekipa za održavanje kontaktne mreže ŽICG je izašla na mjesto događaja, koja radi na uklanjanju kvara kako bi se što prije ponovo uspostavio redovan i bezbjedan željeznički saobraća"
154 pregleda 6 komentar(a)
voz Željeznica, Foto: Luka Zeković
voz Željeznica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 03.06.2018. 08:13h

Međunarodni brzi voz br. 433 koji saobraća na relaciji Beograd-Bar zaustavljen je jutros u 7:35 časova u mjestu Bratonožići zbog problema na kontaktnoj mreži, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore i Željezničke infrastrukture Crne Gore.

U saopštenju se dodaje da je došlo do kidanja kontaktne mreže u dužini od 50 metara i polomljen je pantograf.

"Ovaj događaj takođe je izazvao prekid saobraćaja lokalnog voza iz Bijelog Polja koji je zaustavljen u Kolašinu i lokalnog voza iz Bara koji je zaustavljen u Trebaljevu. Ekipa za održavanje kontaktne mreže ŽICG je izašla na mjesto događaja, koja radi na uklanjanju kvara kako bi se što prije ponovo uspostavio redovan i bezbjedan željeznički saobraćaj. Tačan uzrok kvara na kontaktnoj mreži utvrdiće zajednička Komisija za isljeđenje vanrednog događaja Željezničke infrastrukture Crne Gore i Željezničkog prevoza Crne Gore koja će izaći na lice mjesta", zaključuje se u saopštenju Željezničkog prevoza Crne Gore i Željezničke infrastrukture Crne Gore.

Bonus video: