Čitajte u "Vijestima": Nema majstora za kvar u policiji; Domove zdravlja daće strancima

Nepoznati krivolovci bacili su juče dinamit u blizini rta Žukovac, kod Kotora, gdje su ronioci radili na kartiranju biodiverziteta crnogorskog podmorja
0 komentar(a)
Naslovna 27.09., Foto: Vijesti
Naslovna 27.09., Foto: Vijesti
Ažurirano: 27.09.2016. 05:23h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Djelimično smo zadovoljni DPS-om

Bošnjačka stranka djelimično je zadovoljna kako je DPS u proteklom mandatu ispunio koalicioni sporazum sa tom partijom, kazao je u razgovoru za “Vijesti” nosilac liste te partije Ervin Ibrahimović.

  • Iz Azerbejdžana iznio 12,5 miliona?

“Postoji priznanica da je Dušku Kneževiću 14. januara 2014. isplaćeno iz jedne poslovne banke 12,5 miliona eura, kao i deklaracija koju je Knežević potpisao prilikom izlaska iz Azerbejdžana sa tim novcem”, otkrio je juče u Privrednom sudu Zoran Milić, advokat kompanije Kaspia Property Holdings.

  • Korito Pive suvo nizvodno od brane

Korito rijeke Pive, nizvodno od brane hidroelektrane na Mratinju, juče je bilo suvo.

  • Dinamitom biju i pred svjedocima

Nepoznati krivolovci bacili su juče dinamit u blizini rta Žukovac, kod Kotora, gdje su ronioci radili na kartiranju biodiverziteta crnogorskog podmorja.

  • Domove zdravlja daće strancima

Ministar zdravlja Budimir Šegrt saopštio je juče da Vlada traži inostrane investitore koji bi uložili novac i znanje u obnovu postojećih i izgradnju novih državnih zdravstvenih ustanova u Boki Kotorskoj i Budvi.

  • Nema majstora za kvar u policiji

Menadžment Uprave policije (UP) još nije popravio sistem koji se koristi za sprovođenje mjera tajnog nadzora (MTN) koji je u kvaru najmanje godinu.

Danas uz "Vijesti" dodatak "Auto".

Bonus video: