Policijski funkcioner istragu počeo od svog ulaza?

Kriminalna grupa osumnjičena za ubistvo Kruščića i napada na Oliveru Lakić navodno se okupljala u zgradi u kojoj živi policijski rukovodilac... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

AntiDps43n

02-03-2019 12:56h
Ma posvjedočit ce svi..bili su samo na "dobar dan i doviđenja"..znali su se izviđenja..?...Pricate o policijskim inspektorima sa autima od 20 000€, kucama na oceve i bracu od 500-1 mil €, vikendice, apartmani po moru, mislite na te policijske inspektore, ako mislite na te, oni su čisti ka" Konik poslije sjevera???

Rastovdo99

02-03-2019 14:09h
"Visoki policijski zvaničnik!... Hmmm...? Kad se iz policijskih redova izbace krimosi sa službenom značkom, kriminalu u CG je odzvonilo! Biće desetkovan.

Rastovdo99

02-03-2019 14:13h
Kodirani, -- jedan policajac na takvoj funkciji, pa se ne interesuje ko mjesecima živi u stanu ispod njegovog?... Tome policajcu treba dati nogu, i ne ostaviti mu ni pertle od cokula koje bi ga podsjećale da je nekad bio policajac.

meda

02-03-2019 16:00h
Sve u svemu ipak inspektori su ti koji hoće svoje kriminalne radnje da podvale sitnim kriminalcima,znaci takvim djelima hoce da sakriju svoje tragove,podvaljujuci momcima da bi se uslo nasilno u evroou,izgleda da bi ovi nasi inspektori i svoju djecu prodali da dodju do svog cilja.

ljuma

02-03-2019 16:15h
Auuu,kako ga upozorile komisije,kakva laz,ovo je samo trik sa kojim se služe da bi zaštitili pravog ubiciu i osobu koja je ranila lakicevu,potrazite te osobe medju svojim ljudima koji su bez kontrole. Dokaz je koncerta,a tek ubistva koja nijesu osvijetljena,gdje je nestala S,C.ko je nju odstranio u interesu istrage.dali je zuba????

rasprodajaPATRIOTIZMA

02-03-2019 16:15h
Tako naivno i nestrucno saopstenje ne daje policija koja ima cvrste dokaze u rukama ,ovo je za manipulisanje javnosti o uspjesnosti nase policije i skrivanje tragova.Ovaka optuzba ce da pane pred sudom kao mnoge optuzbe kriminalaca koji su pod zastitom drzave

ljuma

02-03-2019 16:17h
Auuu,kako ga upozorile komisije,kakva laz,ovo je samo trik sa kojim se služe da bi zaštitili pravog ubiciu i osobu koja je ranila lakicevu,potrazite te osobe medju svojim ljudima koji su bez kontrole. Dokaz je koverta,a tek ubistva koja nijesu osvijetljena,gdje je nestala S,C.ko je nju odstranio u interesu istrage.dali je ziva???

02-03-2019 17:11h

bumbo

02-03-2019 17:40h
Sto ih tad kad su se krili nije pohapsio? Nego je cekao Hana da dodje? Kad je vec znao javile komsije. “ komso devetorica momaka se kriju kod komsije naseg Besovica”Proveri komso too! Hocu komsije smatrajte slucaj resen!!! Dolazi Han i ja moram da ga ispostujem, ispunicu mu zelju oni ce biti odgovorni za dragu novinarku Oliveru a mogao bi da im stavim i Kruscica a kao dokaz navescu kratak vremenski period! A Besovicu cu da stavim za vodju ipak je on nas komsija.

pravi

02-03-2019 18:30h
Ne mogu da vjerujem?! Ni Davitelj protiv davitelja sa Taskom Nacicem nije imao ludji zaplet i rasplet :). Zbog interesa nesmetanog odvijanja daljeg toka ... necemo imenovat komsije koje su rasvijetlile slucaj .. TO i DSZ ? :)

ljuma

02-03-2019 18:30h
Sad kazu za tog inspektora,;;;Nezvanično, kazali su da bi mu se objavljivanjem imena “nacrtala meta”. A imena ovih koji jos nijesu osudjeni njih ste javno iznijeli pred crnogorskom javnoscu oni nijesu " nacrtana meta" sto sa njima ako se dokaze da su nevini i oni Ce mozda u budućnosti ispasti zbog vasih lazi,zar mislite da je to ok?? Sve ste unaprijed isplanirali,samo je trebalo naci zrtve,dali taj inspektor jos tu zivi,,ili samo dok odigra podvalu.

piano1320165081

03-03-2019 16:56h
kad dode nova vlast treba provjerit mozda je taj navodni kriminalac dolazio kod inspektora za sad inspektor nema cega da se plasi njegovi su na vlasti
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: