Hodžić: Prijavom me neće uplašiti

“Iznenađen sam da građanske aktiviste pozivaju da se jave odmah zbog navodnog prekršaja, a da kriminalci koji urušavaju institucije, od predstavnika vlasti ne bivaju procesuirani za ...... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

barez

23-03-2019 11:07h
Ti si mladi nabijedjeni covjece jedan nevaspitani dripac kojemu ce neko lijepo da objasni sto i kako. Takav je zivot, tanko sito!!

MoracaSrpska

23-03-2019 11:11h
Nedaj Boze da nam vladaju kao Hodzic da nas legitimisu..ha ha

piano5252106512

23-03-2019 11:41h
Барез и Мораца се узајамно почастили плусевима ... и одоше да попију заслужену кафицу на рачун Куће

barez

24-03-2019 06:47h
jes i jedemo sendvice ka ti ali su nasi bolji jer su iz CG , klasika prsuta sir a tvoji su sa cveklom i barenom krtolom iz Rusije ili tuna majonez iz engleske hahahahah

Vrucina

23-03-2019 13:04h
To je Hodzicu slika i prilika sistema. Ko je njega poslao da prati vas koji mu platu dajete umjesto da prati kriminalce koji se svaki dan obracunavaju po gradu! Da prate kriminalce mozda bi neka bomba manje bila. Mozda bi neko ubistvo bilo sprijeceno. Ali oni su privatizovali policiju. Sada ce da te maltretiraju svaki dan. Ko to radi, ko to naredjuje takvo ponasanje? Za to smo se borili? Zbog toga smo napravili drzavu da bude lutka jednog covjeka?

barez

24-03-2019 06:46h
Da ti pomognem, glupost je svacija hahah Covjek radi na obezbjedjenje objekata i ovo je bilo oko zgrade SDT dje su ovi nabijedjeni htjeli da prave neki performans ili sto vec. Dakle na svoje radno mjesto rdi sto mu je posa obavjestava kuda se krecu. Sto ti nije jasno?? Da bi ga ovaj djilkos legitimisa, tj trazio mu ispravu ahahaha Vise logike ima u kavez sa babunima

vozac

23-03-2019 13:56h
A ti, izgleda, niti sta znas da radis u zivotu niti umijes. Pa su ti protesti jedini spas od prosjecnosti. Samo naprijed, mozda i ti dzemper zamijenis odijelom. A narod? Ma ko ga sisa. Bitni ste vi, organizatori.

HercegNoovi

23-03-2019 14:23h
Brzo ćeš ti na sađenje luka u Spuž ?????????????????

Gggggkkk

24-03-2019 09:36h
Profesionalno, nema šta. Kakvi li će tek biti oni što ih ovakvi uče?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: