Vještak: Radović trpjela duševne bolove u CBCG

Irena Radović i njen advokat prigovorili su da su duševni bolovi i stres jakog intenziteta trajali duže jer je bilo više incidentnih situacija kada je trpjela mobing i uvrede... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

vozi2

25-05-2019 07:48h
Mobing na platu od 4iljade pa hajde bogati pola CG bi se odmah mjenjalo sa njom:). A ne da je zalimo jos .

Exorcist

25-05-2019 08:09h
Jesi ovo sam napisao ili ti je neko pomogo? Gluplje ne moze!

VRATIMOJE

25-05-2019 08:27h
vozi2 = ajd vozi dalje...............................................................................................................
Ima li netko od gubitnika iz AtlasStecajAgmail.com da nam se pridruzi u vezi tuzbe?

rasprodajaPATRIOTIZMA

25-05-2019 16:37h
Ne moramo nju zalit vec manijake koji rade u drzavnim sluzbama i jos pokrivaju visoke pozicije i nemaju vremena za lijecenje svojih kompleksa

vozi2

25-05-2019 11:45h
Ne bi ste vi meni preko 1500e imali ni centa. Cim ste zasluzili ove plate dok minimalac skace a nikako da dodje do jadnih 250e. Gladne su Vam dushe a tu nema pomoci

vozac

25-05-2019 08:36h
Ovaj Terzic mora da ce biti kredibilan svedok. Valjalo bi ga na poligraf staviti pa tek onda pustiti da prica. Sramota sto ovaj Zugic radi, prvi bankar prve familije.

Protivneznanja

25-05-2019 10:58h
Kakvi su ovi vještaci i sudije, pa zar stvarno ima dokaza da je guverner bio bilo šta drugo bio do poštovalac žena, koleginica, partije i šefa? Naravno, i tržišta i znanja.
U pravu je poslanički klub tetke marte i čiko luiđa, jer samo oni poznaju zakone i samo ih oni sa svojim guvernerom primjenjuju na najbolji mogući način. Povećati im platu na sto hiljada mjesečno, zaslužili su. I, naravno, g-đa Radović treba da im se zahvali na mobingu i smjeni, jer se samo tako brani i voli država.

rasprodajaPATRIOTIZMA

25-05-2019 12:41h
Za dusevne bolove da kaznu plati Zugic a ne drzava i narod i pod hitno treba smjeniti ovog lopovskog bankara kao i mnoge njegove poltronske saradnike

Kroasan

25-05-2019 14:12h
Mislim da će Terzić biti vrlo objektivan svjedok. Žugić mu nikad nije ništa pomogao, osim što ga je u fondu PIO zatekao kao dizača rampe, pa mu kasnije bio vozač i potrčko, platio mu fakultet, postdiplomske, postavio ga za direktora mnogo više stvari od službe za održavanje i dao mu 2000 hiljade eura platu. To je ono što je javnosti poznato. Koliko je dobio mimo očiju javnosti, to znaju on i Žugić.

Protivneznanja

25-05-2019 17:33h
Zašto se u tekstu nije pokrilo bezprizorstvo CB CG juče u sudnici? Neznalice odadvokata su gubitak roditelja prikazivali kao ludilo koje zato nije nikada bilo vezano za mobing. Nema kraja neprofesionalnostima guvernera Žugića. Definitivno se nije prilagodio stručnosti i instituciji, taman kao njegovi korumpripani viceguverneri i poslušnici. Kakva bruka. Neka im se nikome ne desi bol gubitka nikada jer ni tada neće poštovati struku i čovjeka, odnosno CB CG. Nadišli su psovke svojom bestidnošću.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: