Istraga o ubistvu Bogdana Milića: I Laličić pucao, Marković...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

AvetinjaNa2

14-09-2019 07:45h
Naučite već jednom da ovakve tekstvove pišete HRONOLOŠKI a ne zbrda-dola. Posle vaših pisanija iz "crne hronike", ne znaš ko je pucao, ko uhapšen a ko je "sagovornik Vijesti blizak istrazi".. Ps:. Savjet da svaki naslov iz cr. hronike bude "Sagovornik Vijesti, blizak istrazi" ?

AvetinjaNa2

14-09-2019 08:03h
Da li ovaj znak pitanja na naslovu daje senzaciju, nagađanje, pomaganje istrazi ili opstrukcija istrage što je najvjerovatnije.. ZAŠTO BI nekog intetesovalo A NIJE ZVANIČNO.. Jedino mi logično objašnjenje, sa hroničnim"izvor Vijesti blizak istrazi" da vam ove postove servira MUP ili Katnić, što i priznajete i sami sa tim "sagovornicima bliskih istrazi".. Širenje nepotvrđebih, lažnih vijesti a posebno o istragama za ubistva mafijaška, je NAJOPASNIJA stvar za slobodu medija..!

JosJedanPlagijator

14-09-2019 10:02h
Znaci mali Paovic po ugledu na familiju propjevao odma u startu

JosJedanPlagijator

14-09-2019 11:18h
Paovic propjeva 0rvi dan aaa ?

slavkodube2_

14-09-2019 12:52h
Na Cetinju kavana "Portun"?... A da pitaš, jedan od stotine Cetinjana bi možda znao šta je portun.

MichaelJackson_jesa_ribnice

14-09-2019 23:57h
90 tih Liberali su se borili za uslove i perspektivu za djecu Crne Gore protiv rata i da ne bi otisli ovim stazama ... Borili se u tome protiv Mila, Momira I Amfija. Sad se svi snebivaju nad ovim pojavama ... Da se zna!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: