Tužioci traže Vujačićev DNK

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

AvetinjaNa2

14-09-2019 21:02h
Nšta dok ga ne bude vještačio onaj Boljević, ima da utvrdi da je ovaj Vujačić kloniran ako Katnić to odluči???

prifudbalu

15-09-2019 03:57h
Jos jedna žrtva udzurica od ,, kazina,, po ulazima zgrada majke naše Crne Gore. Svi placaju koncesije i uredne poreze, požurite sa ovom igrom ova igra je završena

Noridge

15-09-2019 04:35h
DB

Baranin55

15-09-2019 05:50h
Da ne povjeruje covjek. Pocinio je dva ubistva u PG i to bez maske a sad trazimo DNK da utvrdimo jeli to on uradio!!!

StratocasteR

15-09-2019 11:28h
Ako je ovo sve tačno onda je ovaj psiho jbt.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: